REGEN-SIL® Gel: Soluția avansată pentru cicatrici și vergeturi

Cicatricile și vergeturile reprezintă probleme comune ale pielii, care pot apărea în urma unor leziuni, a creșterii rapide în greutate, sarcinii sau schimbărilor hormonale. În ciuda măsurilor de prevenție, în unele cazuri, cicatricile și vergeturile își fac vizibilă prezența.

Din fericire, există opțiuni de tratament disponibile pentru ameliorarea aspectului acestora. Un ajutor de bază în repararea pielii este REGEN-SIL® gel – un dispozitiv medical pe bază de siliconi, indicat pentru prevenția și tratamentul cicatricilor.

REGEN-SIL® gel previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a țesutului cicatriceal (eficacitate pe cicatrici noi și vergeturi), atenuează și aplatizează cicatricile în relief (eficacitate pe cicatrici vechi), estompează culoarea cicatricilor înroșite sau brunificate, calmează pruritul și disconfortul asociat cicatricilor.

REGEN-SIL® gel oferă SIGURANȚĂ 100%:

  • nu determină reacții adverse (siliconii sunt substanțe inerte din punct de vedere fizic și farmacologic);
  • poate fi administrat la nou-născuți, copii, în timpul sarcinii și la persoane cu piele sensibilă
  • fără conservanți, fără parfumuri
  • după aplicarea REGEN-SIL® se pot aplica alte cosmetice, inclusiv machiaj corector.

Este important să rețineți că succesul tratamentului variază de la persoană la persoană, iar rezultatele pot fi influențate de mai mulți factori, inclusiv tipul și mărimea cicatricilor sau vergeturilor, precum și răspunsul individual al fiecărei persoane la tratament.

Acest produs poate fi achiziționat din farmaciile partenere și de pe magazinul online: shopfiterman.ro.

Facebook Comments

One Reply to “REGEN-SIL® Gel: Soluția avansată pentru cicatrici și vergeturi”

  1. Cu siguranta ti-ai dori ca cicatricile si vergeturile sa nu-ti mai determine disconfortul, de aceea trebuie sa acorzi atentie tratamentului in cazul acestor probleme comune ale pielii. Produsul REGEN-SIL® gel are beneficii maxime si masoara toate problemele de pe piele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.