Descoperă noul Concept Store The Body Shop din AFI Cotroceni București

The Body Shop, compania de frumusețe etică apărută pentru prima dată în Marea Britanie, inspiră și le oferă celor dornici de schimbare un nou concept store în AFI Cotroceni. Deși sunt numeroase locuri de unde îți poți achiziționa produse pentru rutina de frumusețe, câte dintre ele ți-au oferit o experiență memorabilă în momentul vizitei tale? Câte dintre ele ți-au oferit posibilitatea să-ți hidratezi pielea, să înveți despre sustenabilitate și să semnezi o petiție, toate simultan?

Lansarea concept store-ului din AFI Cotroceni a avut loc pe data de 1 septembrie 2023 și a fost o experiență de frumusețe interactivă și distractivă. Peste tot în lume, magazinele The Body Shop sunt concepute pentru a reflecta comunitățile locale pe care le deservesc. Unele prezintă picturi murale, instalații sau sculpturi ale artiștilor locali, altele sunt pline de literatură și anunțuri despre ONG-uri caritabile locale. În fiecare caz, The Body Shop vrea să ajute la transmiterea problemelor și poveștilor care sunt importante pentru comunitățile locale.

Pentru mulți oameni, conceptul de „schimbare a lumii” poate suna puțin abstract, însă, deschiderea acestui spațiu are la bază un angajament foarte practic, și anume: transformarea comportamentului consumatorilor. The Body Shop își dorește să aducă împreună oamenii pentru a le demonstra cum micile schimbări din viața lor le-ar putea aduce beneficii comunităților și planetei.

The Body Shop apare în anul 1976 din pasiunea pentru justiție ecologică și socială, care se completează cu pasiunea pentru frumos. De atunci și până în prezent, brandul a reușit să elaboreze o gamă de 700 de produse vegane, folosind ingrediente naturale cu rezultate garantate, precum edelweiss sau cânepă. Un alt exemplu este cum acesta se aprovizionează cu shea din comunitățile de femei din Ghana și cu uleiul de arbore de ceai din Kenya. Cu activismul în ADN, The Body Shop se află într-o căutare constantă de a transmite un spirit al dreptății sociale oriunde face comerț.

Istoria bogată a brandului a câștigat sprijinul unor generații întregi de angajați și consumatori care îi împărtășesc valorile. Magazinele și produsele The Body Shop au fost și vor fi întotdeauna o modalitate de a transpune consumatorilor problemele legate de mediu și drepturile oamenilor.

Despre concept store-ul care s-a deschis în AFI Cotroceni

Circularitatea se află la baza întregului magazin – blaturile sunt realizate 100% din plastic reciclat destinat gropilor de gunoi, piesele de mobilier sunt din lemn recuperat și plastic parțial reciclat. Chiar și fațada de aluminiu a fost elaborată astfel încât amprenta să fie cât mai mică posibil.

Zona centrală a magazinului este dedicată experimentării produselor emblematice The Body Shop, alături de un spot cu oglindă dedicat machiajelor ce oferă putere și încredere printr-un aspect impecabil.

Zona dedicată cadourilor este lipsită de limite în materie de creativitate. Orice cadou poate fi personalizat cu panglici și hârtie reciclabilă, răsfățându-i pe cei dragi cu ceva special.

Magazinul își propune să fie un pilon al comunității locale, unde toată lumea să aibă siguranța și dorința de a începe noi conversații. De aceea, beneficiază de o zonă dedicată numită ACT, care va oferi clienților șansa de a afla care sunt problemele ce le afectează comunitățile, cum schimbările sociale și de mediu aduc o serie de satisfacții, și nu în ultimul rând, vor descoperi o comunitate care crede în aceleași valori.

Zona de refill va fi probabil cea mai adorată zonă din întreg magazinul. Cu gândul la faptul că schimbarea începe cu mici acțiuni pentru planetă, The Body Shop încurajează oamenii să-și aducă propriile recipiente de aluminiu, schimbarea pozitivă fiind în mâinile lor. O sticlă de aluminiu poate fi umplută cu oricare dintre cele 12 geluri de duș, șampoane, balsamuri și produse de spălat pentru mâini.

*Disponibilitatea celor 12 produse variază în funcție de magazin și zonă.

Facebook Comments

One Reply to “Descoperă noul Concept Store The Body Shop din AFI Cotroceni București”

  1. Cu toate acestea, cel mai important lucru pe care The Body Shop il promoveaza este spiritul de schimbare. La magazin, vei avea ocazia sa-ti cureti pielea, sa formezi legaturi si sa-ti aduci rutina zilnica de frumusete un pas mai aproape de protejarea mediu si promovarea unei vieti sanatoase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.