La școală. Pe locuri, fiți gata, start!

Gândurile copiilor încă sunt la taberele de vară, la cantonamente și la excursiile cu familia. Cu toate acestea, întoarcerea la școală se apropie cu pași repezi. Eveniment care nu e doar despre educație și disciplină, ci și reîntâlnirea prietenilor și jocuri pe holuri în pauze. Cea mai recentă campanie epantofi.ro dovedește că nici încălțămintea și echipamentul pentru această ocazie nu trebuie să fie plictisitor. Cu gama sa largă de pantofi, ghiozdane, șlapi sau borsete, multibrandul îi ajută pe toți părinții să alcătuiască un set complet pentru noul an școlar.

Pentru cea mai recentă campanie „La școală. Pe locuri, fiți gata, start!”, epantofi.ro a selectat cea mai interesantă ofertă pentru sezonul toamnă-iarnă 2023 din peste 800 de branduri. Fiecare părinte știe că uneori copiii pot căra multe în rucsac. Pe lângă cărți, ei trebuie să aibă la îndemână și un penar, adesea un săculeț sport, o sticlă de apă și un lunchbox.

De aceea, este atât de important ca ghiozdanul asupra căruia ne decidem să nu fie atractiv doar din punct de vedere vizual, ci și ușor și rezistent. În campania epantofi.ro, putem vedea rucsacuri colorate, dar confortabile, de la branduri precum Jansport, Converse, Reebok sau Vans. Se remarcă în mod deosebit colecția de rucsacuri pastelate de la Doughnut.

Ghiozdanul principal elev ar trebui să includă și un bidon de apă, de exemplu de la adidas sau Puma, precum și un săculeț pentru pantofii de schimb sau un penar încăpător pentru toate rechizitele școlare.

La fel de importanți ca și rucsacul sunt și pantofii. Copiii își vor petrece o mare parte din zi în ei, fie la ora de educație fizică, fie alergând pe terenul de joacă sau pe holuri. Este important ca pantofii pentru școală să aibă o talpă flexibilă, de preferință care nu lasă urme, pentru ca elevul să poată să se încalțe și să se descalțe singur. Încălțămintea nu trebuie să rigidizeze piciorul, deoarece nu îi va permite acestuia să meargă așa cum ar trebui. Cea mai recentă campanie a epantofi.ro prezintă cele mai interesante modele de adidas Superstar cu cele trei dungi caracteristice, sneakersii Vans, inclusiv cei cu modelul cool în carouri alb-negre, sau mult îndrăgiții tenisi Converse.

Începutul unui nou an școlar înseamnă și pregătirea corespunzătoare pentru orele de educație fizică. Deoarece pantofii sport sunt mai predispuși la deformare, este recomandat să optezi și pentru încălțăminte sport specială, pe lângă pantofii obișnuiți de schimb. Mizează pe pantofi de la adidas – sunt ușori, dar rezistenți, ideali pentru alergare și chiar pentru a juca fotbal.

Atunci când alegi perechea perfectă de pantofi pentru copilul tău, merită să profiți de serviciul gratuit de scanare a piciorului cu ajutorul scanerului esize.me, disponibil în magazinele staționare epantofi.ro. Cu acest serviciu, poți scana piciorul copilului tău și poți vedea o prognoză a creșterii sale în următoarele 12 luni (pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani). În acest fel, fiecare părinte poate alege încălțămintea potrivită.

În oferta epantofi.ro, atât în magazinele staționare, cât și în aplicație, poți găsi peste 800 de branduri de încălțăminte, sneakersi, ghiozdane, papuci, accesorii școlare – perfecte pentru începutul unui an nou școlar.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.