The Body Shop lansează două noi game de îngrijire corporală potrivite pentru atmosfera festivă

The Body Shop a elaborat o serie de colecții dedicate sezonului festiv 2023, printre care se regăsesc și 2 game în ediție limitată, Cherries & Cheer și Pears & Share.

Aceste colecții sunt inspirate de faptul că cireșele și perele sunt folosite în nenumărate rețete dedicate perioadelor de Sărbătoare – astfel, acestea devin elemente centrale în gamele The Body Shop. Fiecare produs are arome dulci și fructate, care te invită la răsfăț.

Cherries & Cheer

Un miros delicat și fructat de cireșe acaparează atmosfera, iar totul devine o poveste. Notele de cireșe, lapte de migdale dulci și bujor se reunesc pentru a crea un amestec delicios, care este perfect balansat cu notele de vanilie și mosc.

În colecția Cherries & Cheer au fost introduse două produse noi: uleiul de corp Nourishing Body & Massage Oil și spray-ul Body & Space Mist.

Pears & Share

Perele sunt un laitmotiv în colecțiile festive The Body Shop. Combinația de la baza gamei Pears & Share îndeamnă la o lume unde confortul este la ordinea zilei. Parfumul revigorant al produselor inspiră atmosfera perfectă a iernii, cu un amestec vibrant de arome de pere și accente de fructe de pădure, bujor și sorbet de căpșuni. Notele de mosc și boabe de tonka oferă o căldură senzuală și subtilă întregii game.

Gama Pears & Share cuprinde 7 produse, printre care emblematicele Body Butter și Body Yogurt.

Cele două game The Body Shop îți oferă oportunitatea să faci o schimbare pozitivă în perioada Sărbătorilor. Toate produsele sunt bazate pe ingrediente provenite din comerțul echitabil comunitar, susținând astfel prețurile corecte și acces la diferite piețe. Mai mult de atât, ambele game sunt certificate vegan.

Aceste produse sunt disponibile atât în magazinele The Body Shop din AFI Cotroceni și ParkLake, cât și online pe thebodyshop.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.