Christmas Spice and Everything Nice | Cărturești

Să-ți decorezi casa pentru Crăciun e un întreg proiect. Fie că-ți place să împodobești bradul în seara de Ajun, fie că arzi de nerăbdare și aprinzi luminițele cu o lună înainte pentru efectul lor terapeutic, să alegi cum vor arăta Sărbătorile pentru tine și cei dragi ție e treabă serioasă.

O crenguță ninsă de brad aici, un glob colorat acolo – noi facem ca fiecare piesă din acest puzzle să se așeze firesc și te ajutăm să #spiceitup cu cele mai cozy accesorii de Crăciun. Poți găsi coronițe, globuri în forme clasice sau de-a dreptul surprinzătoare, fairylights, ciorapi în care să încapă toate cadourile și multe alte obiecte decorative, care te vor purta direct în atmosfera Christmassy pe care o credeai posibilă doar în filme.

Intră pe carturesti.ro în perioada 17 noiembrie – 20 decembrie și descoperă Christmas Spice and Everything Nice în raftul dedicat, dar și reducerile din el. Cărturești te așteaptă cu oferta 3+1, ceea ce înseamnă că alegi 4 produse, dar plătești doar 3, iar pe cel cu prețul cel mai mic, îl primești din partea lor.

*Produsul pe care nu îl plătești este cel cu prețul cel mai mic.
**Ofertă valabilă pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.
***Nu se cumulează cu alte promoții existente.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.