Totul Despre Procedura de Laser CO2 Fracționat pentru Ten | Zeed Esthetics

De ce am ales să fac această procedură și să vorbesc despre ea – după un research mi-am dat seama că este ceea ce tenul meu are nevoie la 38 de ani și vreau să las aici toate detaliile necesare și experiența mea de la prima sesiune.

Laserul CO2 fracționat a devenit tot mai popular în ultimii ani datorită capacitatii sale de a trata o varietate de probleme ale pielii, de la riduri și linii fine până la cicatrici și pete pigmentare. Această procedură non-invazivă utilizează un laser cu dioxid de carbon pentru a trata zone specifice ale pielii, oferind rezultate remarcabile fără perioade lungi de recuperare.

Alegerea perfectă în cazul meu a fost clinica Zeed Esthetics – pot spune cu încredere că am fost impresionată de nivelul lor de profesionalism și de atenția deosebită la detalii și confort.

Înainte de prima sesiune am stat de vorbă cu doctor Rachid Issa și am aflat toate detaliile despre această procedură. Se realizează sub anestezie locală (cremă), cu disconfort minim. În cazul meu, am simțit pișcături ușoare, destul de suportabile.

Cum funcționează

În timpul sesiunii de laser CO2 fracționat doctor Rachid utilizează un dispozitiv (Lutronic) cu laser care emite fascicule de lumină cu dioxid de carbon. Aceste fascicule de laser sunt direcționate către stratul superior al pielii, unde creează micro-răni minuscule, fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Acest lucru stimulează producția de colagen și elastină, două substanțe cheie care mențin pielea tânără și fermă.

Beneficii

Una dintre cele mai mari beneficii ale laserului CO2 fracționat este capacitatea sa de a trata multiple probleme ale pielii în același timp. Printre acestea se numără reducerea ridurilor și liniilor fine, îmbunătățirea texturii pielii, estomparea cicatricilor acneice, cicatricilor și diminuarea petelor pigmentare. De asemenea, laserul CO2 fracționat poate fi folosit pentru a trata pori dilatați și pentru a îmbunătăți aspectul general al tenului.

Recomandări după efectuarea procedurii

Deși procedura de laser CO2 fracționat este sigură, pot apărea unele efecte secundare temporare, cum ar fi roșeața, umflarea și descuamarea pielii. Aceste simptome sunt de obicei minore și se rezolvă în câteva zile sau săptămâni, în funcție de intensitatea tratamentului. Îngrijirea pielii post-tratament este crucială pentru a asigura vindecarea optimă și pentru a obține rezultatele dorite.

Imediat după tratament se evită contactul cu apa pe zona tratată (spălarea este permisă după 24 de ore după tratament). Nu trebuie să faceți nimic legat de îngrijirea pielii până a doua zi dimineață. Este posibil să aveți o senzație de arsură timp de 1-2 ore imediat după tratament, așa cum am avut și eu.

În a doua și a treia zi se aplică, după spălare, dimineața – Stratacel, apoi Kanamicina, urmată neapărat de o cremă cu factor de protecție solară, iar seara Stratacel, apoi Kanamicina.

Din ziua a patra se revine ușor la rutina normală de îngrijire a tenului, cu precizarea că produsele pe bază de retinol, retinoizi, vitamina C, se reintroduc după o săptămână de la procedură. De evitat și utilizarea produselor cosmetice care conțin alcool timp de cel puțin 2 săptămâni.

Nu faceți exerciții fizice intense și nu intrați în saună timp de cel puțin 2 săptămâni.
Pentru aproximativ 30 de zile, aplicați loțiune de protecție solară cu SPF peste 30. Folosiți o umbrelă și purtați o șapcă sau orice altă îmbrăcăminte de protecție solară în aer liber.

Pentru un rezultat optim se fac 3 sedințe distanțate la o lună, cu o creștere a intensității la fiecare ședință.

Rezultatele încep să apară la o săptămână de la procedură, iar timp de 6 luni apare o îmbunătățire continuă.

Costul unei sesiuni de laser CO2 fracționat la clinica Zeed Esthetics este de 400 euro.

Această procedură este o opțiune foarte eficientă pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii lor. Cu o abordare adecvată și o atenție specială acordată îngrijirii post-tratament, pacienții pot obține rezultate remarcabile și o piele sănătoasă și strălucitoare. Eu sunt foarte mulțumită de rezultate și este o procedură pe care o voi urma în continuare.

Sper că toate aceste informații v-au fost utile în situația în care doriți să apelați la laser CO2 fracționat. Pentru mai multe întrebări sau programări pentru consultații îl puteți găsi pe doctor Rachid Issa pe Instagram sau direct pe site-ul clinicii.

xoxo

Facebook Comments

One Reply to “Totul Despre Procedura de Laser CO2 Fracționat pentru Ten | Zeed Esthetics”

  1. Am ramas impresionata de cat de usor si eficient este procedura de laser CO2 fractionat si de cat de mult imbunatateste aspectul pielii mele. Sunt fericita sa impart aceasta experienta cu voi si va recomand cu caldura sa faceti research si sa luati in considerare aceasta procedura pentru a obtine un ten mai luminos si mai tanar, asa cum am facut si eu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.