În luna martie, FOREO te invită să îți reinventezi rutina de frumusețe

Martie este o lună care se conjugă la feminin. 1 martie, 8 martie, flori, fete, parfumuri, cadouri. Da, în martie e sărbătoare în fiecare zi. De 8 martie, Ziua Femeii, FOREO, liderul mondial în domeniul în domeniul beauty-tech, vrea să schimbe percepția despre standardele de frumusețe, prin campania sa „F the rules”. Azi, trăim într-o lume rigidă, cu așteptări nerealiste, iar FOREO respinge ideea că frumusețea implică durere și suferință, că trebuie să te străduiești constant să atingi perfecțiunea.

Foreo dărâmă barierele și invită orice femeie să fie liberă și să trăiască așa cum simte, dar mai ales să se iubească și să aibă grijă de ea.

Frumusețea ține de simplitate, de eficiență, de stare de bine. Noi, cei de la FOREO, credem în acest tip de idee și am creat conceptul de Rutină suedeză de frumusețe – o abordare simplă, în trei pași (și jumătate). În ce constă aceasta? În utilizarea unor produse atent alese, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate posibile.

FOREO pune preț pe sinergia dintre aparate și îngrijirea pielii. În doar șapte minute, această rutină promite să curețe, să întindă, să hidrateze și să aducă un zâmbet larg pe fața ta.

Iată imperativele noastre de frumusețe și cele mai cele promoții la produsele FOREO:

Frumusețea necesită timp. Nu cu UFO™ 2.

Înlocuiește masca de 20 de minute cu un tratament de hidratare profundă de 2 minute. Pentru rezultate anti-îmbătrânire, dovedite clinic, într-o săptămână!

UFO™ 2 oferă pielii tale o hidratare imediată și de lungă durată, în timp ce este dovedit clinic că îți crește nivelul de hidratare a pielii cu 126%, păstrând efectul până la 6 ore. Poți utiliza UFO™ 2 în combinație cu Măștile active UFO™, care au un discount de 30%, sau cu Măștile tip șervețel FOREO.

Frumusețea acoperă orice defect. Nu cu LUNA™ 3.

Spune NU imperfecțiunilor și alege curățarea și exfolierea optimă pielii tale.

Știi deja: este dovedit clinic că LUNA™ 3 îndepărtează până la 99,5% din impurități, grăsimi și reziduuri de machiaj. Perii săi ultra-moi din silicon exfoliază delicat celulele moarte ale pielii, pe când pulsațiile T-Sonic™ îndepărtează impuritățile în profunzime – reducând șansele de apariție ale erupțiilor. În modul de masaj de fermitate, pulsațiile de frecvență joasă ajută la relaxarea punctelor de tensiune ale mușchilor faciali și la netezirea aspectului liniilor fine, pentru un ten mai ferm.

LUNA™ mini 3 este, de asemenea, la reducere, și o poți găsi la 50% din preț.

Frumusețea implică durere. Nu cu BEAR™.

Nu mai sta pe gânduri! Înlocuiește procedurile cosmetice invazive cu un tratament relaxant de tonifiere facială, pe bază de microcurenți.

BEAR™ este primul dispozitiv medical cu microcurenți din lume, care integrează sistemul Anti-Shock™. Acesta are o acțiune anti-îmbătrânire și îmbunătățește vizibil conturul feței, prin energizarea și întărirea ușoară a celor 69 de mușchi ai feței și gâtului. Este dovedit clinic că BEAR îmbunătățește fermitatea pielii și reduce ridurile în doar o săptămână. Dispozitivul combină Pulsațiile T-sonic™ marca FOREO cu microcurenții, pentru a-ți oferi un efect instantaneu de lifting facial.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.